Informatie

Kaarten Op Maat

info@bomundi.nl

Bel of WhatsApp:

+31 6 51 23 64 07

Let's Get Social

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

COPYRIGHT © 2019 BOMUNDI

1 – Over het privacybeleid

Bomundi geeft veel om uw privacy. Gedeelde gegevens worden uitsluitend verwerkt die nodig zijn voor het (verbeteren van) de dienstverlening en er wordt zorgvuldig omgegaan met de informatie die er over u en uw gebruik van de dienst hebben verzameld. Gegevens zullen nooit voor commerciele doelstellingen ter beschikking worden gesteld aan derden.  

 

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van

Bomundi. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 25/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door Bomundi worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. 

Over de gegevensverwerking

 

Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

 

2 – Webwinkelsoftware

Wix

Deze website is ontwikkeld met software van Wix. Persoonsgegevens die u ten behoeve van de dienstverlening aan Bomundi beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Wix hecht grote waarde aan de privacy van bezoekers. 

Om meer te weten te komen over het privacy beleid van Wix, kunt u de Privacy Policy lezen van Wix. 

 

3 - Diensten van Derden

In het algemeen zullen er voor diensten van derden alleen gegevens verzameld, gebruikt en openbaar gemaakt worden voor zover dat nodig is om de diensten te verlenen die zij aan Bomundi leveren.

Wel hebben sommige derde partijen, zoals betalingspoorten en andere betaaltransactie processen, een eigen privacybeleid ten aanzien van de informatie die Bomundi aan hen moet verstrekken voor jouw aankooptransacties.

Voor deze providers beveelt Bomundi aan om hun privacybeleid te lezen, zodat je weet hoe jouw persoonlijke gegevens door deze aanbieders worden behandeld.

Vergeet hierbij niet dat bepaalde aanbieders ergens gelokaliseerd kunnen zijn waar andere juridische regels gelden dan bij jou of bij Bomundi. Mocht je ervoor kiezen om door te gaan met een transactie die betrekking heeft op de diensten van een derde partij, dan kan het zijn dat jouw gegevens onderworpen zijn aan juridische wetten waarin de dienstverlener of zijn faciliteiten zich bevinden.

Zodra je de website van onze winkel hebt verlaten of doorgestuurd wordt naar een website of applicatie van derden, is het privacybeleid en de algemene voorwaarden van deze website niet meer van toepassing.

Links:

Wanneer je op links klikt binnen de website, kunnen deze naar een andere website leiden. Bomundi is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid en de algemene voorwaarden van andere websites. Bomundi moedigt je dan ook aan om hun privacyverklaringen te lezen.

E-mail en mailinglijsten

 

MailChimp

Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de ‘unsubscribe’ link. U ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen. 

 

Gmail 

Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Gmail. Deze partij heft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Gmail heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

 

Payment processors

 

Mollie

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. 

 

Verzenden en logistiek 

 

Sendcloud

Sendcloud is een verzendportaal wat wordt gebruikt om uw pakket te laten bezorgen.

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van Sendcloud voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met Sendcloud delen. Sendcloud gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.

Sendcloud schakelt daarbij onderaannemers in, die uw gegevens aan deze partijen ter beschikking stelt. Onderaannemers waar Bomundi pakketten mee bezorgt zijn DHL en DPD.  

4 - Doel van de gegevensverwerking

Algemeen doel van de verwerking

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

 

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. 

 

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In voorkomende gevallen kan Bomundi op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

 

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

5 - Uw rechten

 

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met

betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.

U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht 

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht

 

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

 

Recht op beperking van de verwerking

 

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

 

Recht op overdraagbaarheid

 

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Bomundi. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

 

6 - Cookies

Hier volgt een lijst van cookies die Bomundi gebruikt op de website, zodat je kunt beoordelen of je de cookies wel of niet wilt toestaan:

_session_id, unique token, elk bezoek, geeft toestemming om informatie over jouw bezoek (referentie, landingspagina etc).

_shopify_visit, slaat geen gegevens op, wordt 30 minuten bewaard na laatste bezoek. Gebruikt door de interne statistieken tracker van de website om het aantal bezoekers bij te houden.

_shopify_uniq, slaat geen gegevens op, vervalt de nacht van de volgende dag. Telt het aantal bezoeken van een enkele bezoeker.

Cart, unique token, houdt voor 2 weken informatie bij van de artikelen in jouw winkelmand.

_secure_session_id, unique token, elk bezoek.

storefront_digest, unique token, onbepaald, als de shop een wachtwoord heeft, wordt dit gebruikt om te bepalen of een bezoeker toegang heeft.

 

7 - Wijzigingen aan het Privacy Beleid

Bomundi behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te allen tijde te wijzigen, dus lees het alstublieft regelmatig door. Wijzigingen en verduidelijkingen worden van kracht zodra ze op de website zijn geplaatst.

Als Bomundi samengevoegd wordt met een ander bedrijf, dan kan jouw informatie overgedragen worden aan de nieuwe eigenaren, zodat Bomundi producten aan jou kan blijven verkopen. 

Vragen en contact informatie:

Mocht je persoonlijke informatie die Bomundi van jou heeft, willen inzien, corrigeren, aanpassen of verwijderen, een klacht willen indienen of meer informatie willen, neem dan contact op via e-mail: info@bomundi.nl of per post: Tulpstraat 7, 5614HW, Eindhoven, Nederland.