INFORMATIE

info@bomundi.nl

Bel of WhatsApp:

+31 6 51 23 64 07

KAARTEN OP MAAT

LET'S GET SOCIAL

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

COPYRIGHT © 2019 BOMUNDI

JOIN THE CLUB!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de nieuwste producten en leuke aanbiedingen?

Schrijf je dan nu in en krijg gratis verzending op je eerste bestelling. 

New exciting things happening

Bijgewerkt: 4 okt 2018

Het is dan even stil geweest..

Maar dat betekent uiteraard niet dat ik heb stilgezeten.


Afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met uitzoeken wat ik graag wil bereiken met mijn eigen bedrijfje en heb ontdekt dat ik me meer creatief wil gaan ontwikkelen en me minder bezig wil houden met het onderhouden van een webshop.


Ik heb mijn diensten de afgelopen maanden dan ook flink uitgebreid en gewerkt aan super leuke projecten. Zo heb ik verschillende trouwkaarten en trouw stationary mogen ontwerpen én maken. En heb ik met heel veel plezier geboortekaartjes ontworpen.


Het geeft mij veel energie en voldoening om samen met anderen een idee uit te werken wat past bij de wensen en stijl en zo onderdeel te zijn van een zeer bijzondere fase in iemands leven. Mijn passie en mijn diensten deel ik dan ook graag op mijn nieuwe website: www.bomundi.nl


De gepersonaliseerde landkaarten zullen uiteraard ook nog steeds beschikbaar zijn. Deze zijn op dit moment te bestellen via dit bestelformulier op de website.


Ken of ben jij iemand die binnenkort gaat trouwen of is er een kindje op komst? Of heb je een leuk en creatief idee? Neem dan vooral eens contact op om kennis te maken en te praten over de mogelijkheden. Ik ben te bereiken via mail: info@bomundi.nl en telefonisch, ook via WhatsApp: +31 6 51 23 64 07.


Voor meer informatie en voorbeelden van wat ik heb ontworpen ga je naar www.bomundi.nl.